martes, 24 de mayo de 2011

Crònica 24 M

El Moviment 15-M pren forma. La nostra indignació no és una indignació buida de contingut, és una indignació valenta i amb propostes concretes per dur a terme el canvi que la societat necessita. Les nostres comissions treballen problemàtiques socials a tots els nivells, des del local fins a la cojuntura global.

A hores d’ara considerem que hi ha un buit en quan a política social en l’àmbit de les persones dependents. Açò ens ha dut a plantejar un programa que pretén posar en contacte aquestes persones dependents amb voluntaris que, conscienciats de la magnitud del problema, s’ofereixen de manera totalment altruista a fer el treball que hauria de garantir les institucions.

D’altra banda aquesta vesprada continua la nostra presència a la plaça del Carbó, amb tallers de malabars, la fira d’intercanvi de llibres i l’apadrinament de plantes. Som un moviment obert i pintem la plaça del Carbó de vitalitat, reivindicacions desenfadades ( no per això menys poderoses). Així tenim gent de tota clase social, edat i ocupació, tots units per un mateix ideal: fer d’aquesta societat un lloc on els ciutadans siguen els que dirigisquen la política, l’economia i on nosaltres puguem resoldre mitjançant el consens social totes i cadascuna de les reivindicacions dels veïns i veïnes del nostre país, les nostres comarques i els nostres pobles.

Si estàs interessat ens pots contacar per correu electrònic a alzidemo@live.com.

1 comentario: