martes, 21 de junio de 2011

ASSEMBLEA INFORMATIVA 15M DIVENDRES 24 DE JUNY, PLAÇA DEL CARBÓ (ALZIRA) A LES 20H

Aprofitant l’Assemblea del divendres 24 DE JUNY a Alzira, acollirem la MARXA DELS INDIGNATS EST que arriba aquest dia al nostre poble i que ix des de l’Acampada València cap a Madrid (Plaza del Sol) per la manifestació de 23 de juliol. S’han organitzat altres marxes arreu d’Espanya, des de Galicia, Catalunya, Andalusia, etc., i totes s’uniran a la capital. La seua idea és recórrer diversos pobles de camí a Madrid i passar allí la nit, per tal de contribuir a mobilitzar la població, recolzar els ja mobilitzats i recollir propostes que, després de ser estudiades i agrupades, es presentarien a la manifestació de Madrid. També animen a que s’incorporen altres ciutadans a la Marxa Est, per fer una columna cada vegada més gran.

A més dels indignats de València, també estaran presents participants de les assemblees de pobles del nostre voltant, i que ens explicaran com es desenvolupa el moviment als seus carrers.

Tots junts realitzarem una Assemblea informativa a la Plaça del Carbó d’Alzira (davant de l’Ajuntament), que girarà al voltant dels següents punts:

ORDRE DEL DIA DE L’ASSEMBLEA DEL DIVENDRES 24 DE JUNY DEL 2011

(Abans de començar l’assemblea informativa, mentre va arribant la gent, la Comissió de Creativitat oferirà jocs i activitats lúdiques per implicar a la gent i anar trencant el gel)

1. Benvinguda de la Marxa dels indignats de València cap a Plaça del Sol i dels pobles que els acompanyen. Intervenció d’aquestos i de participants i d’Assemblees de pobles propers.

2. Intervenció de les comissions de l’Assemblea d’Alzira, si alguna té coses que aportar.

3. Recordatori i informació sobre la Manifestació a nivell nacional del passat diumenge 19 de juny.

4. Xerrada informativa del Pacte de l’Euro a càrrec d’experts sobre economia. En acabar la xerrada, tindrem un torn obert de paraula per debatre sobre el Pacte de l’Euro. Mentrestant, es projectaran fotografies de la manifestació 19J a València.

5. Torn obert de paraula.

Quan acabem l’assemblea, i amb motiu de la visita al nostre poble de la Marxa dels Indignats a Madrid, farem un SOPAR POPULAR a la mateixa plaça. Demanem als assistents de l’assemblea que, a més del seu sopar, aporten una segona ració per tal que, entre tots, oferim un bon sopar als companys de la Marxa Est. Després, o durant el sopar, disfrutarem de la projecció a l’aire lliure del DOCUMENTAL “DEBOCRÀCIA” sobre la crisi a Grècia, extrapolable a Espanya.

1 comentario:

  1. Ei! Som de l'Assemblea d'Indignats de les Ènoves. Necessitem saber algunes cosetes sobre la Marxa, ja que nosaltres l'acollim l'endemà, el dia 25.

    1.- A quina hora eixiran d'Alzira? A quina hora se suposa que arriba la Marxa a La Pobla? Com puc saber-ho?

    2.- Cal completar amb alguna activitat la vesprada abans de l'assemblea? (m'han comentat que vénen ballarins i companyia)

    3.- Hi ha un ordre del dia de l'assemblea prefixat per la gent de la Marxa? Dóna peu a modificacions? Amb qui he de parlar al respecte?

    Us agrairia que us posàreu en contacte amb nosaltres:

    BLOG: http://indignatsdelesenoves.blogspot.com/

    E-MAIL: indignatsdelesenoves@gmail.com / mariatorrespalau@gmail.com

    TWITTER: @15M_Enoves

    FACEBOOK: Indignats de les énoves

    TUENTI: Indignats de les énoves

    Moltes gràcies!

    ResponderEliminar